BLOG DEL TALLER D'OCUPACIÓ MARINA ALTA IV

Benvinguts al Blog del T. O. Marina Alta IV 2014/2015

El Taller d’Ocupació està constituït per tres especialitats formatives: Jardineria amb 14 alumnes, Atenció Socio-Sanitària a Persones dependents en Institucions socials i Atenció Socio-Sanitària a Persones dependents a Domicili amb 8 alumnes cada especialitat.


diumenge, 31 de maig del 2015

PRÀCTIQUES MEMÒRIA PEGO

MEMÒRIA PRÀCTIQUES PEGO

Dins del programa de col·laboració entre el TALLER D’OCUPACIÓ MARINA ALTA IV del CREAMA i el M. I. Ajuntament de Pego, s’han dut a termini una sèrie de pràctiques en els parcs i jardins municipals.

Un grup de 4 alumnes ha estat fent pràctiques de Manteniment i Conservació de Parcs, jardins,  i de Manteniment en algunes instal·lacions municipals, com ara El Calvari, El recinte de la Trilladora, El parc del cementeri, l’Institut d’Ensenyament Secundari El Parc de Tir i Arrossegament, el Passeig del Clot i el Parc de Camilo Mengual.

Els treballs realitzats per els alumnes han sigut:
  •     Neteja del Calvari. Rastellar fulles i brossa, retirar arbres i branques mortes i carregar-ho en remolcs pera que els serveis municipals ho portaren a abocador.


















  •     S’ha actuat en la conservació dels parcs infantils del municipi. Els alumnes han pintat el mobiliari, i han rastellat i planejat la sorra en el parc de Camilo Mengual i el Passeig del Clot. També han retirat elements que pogueren resultar perillosos per els xiquets.



















  •    Han fet el manteniment de la gespa del Passeig del Clot i del Recinte de la Trilladora. S’ha segat la gespa amb una màquina autopropulsada y s’han fet les voreres amb desbrossadora i les restes s’han carregat en remolc per tal d’evacuar-les a abocador.
  •   Hem retallat les bardisses del Recinte de la Trilladora i el Tir i arrossegament. Els alumnes han retallat i refinat les bardisses de Xiprer amb maquinaria manual i extensible. I les restes s’han carregat en remolc per portar-les a abocador.


















  •    S’ha netejat el Parc del Cementeri rascant les males herbes i rastellant les herbes, fulles i demes restes de brutícia. S’han bufat els camins i placetes. Les restes s’han carregat a remolc per portar-ho a abocador.
  •     S’han podat les moreres del Tir i Arrossegament i els arbusts del parc del cementeri i les restes s’han carregat a remolc i s’han portat a abocador.



Pego, maig de 2015