BLOG DEL TALLER D'OCUPACIÓ MARINA ALTA IV

Benvinguts al Blog del T. O. Marina Alta IV 2014/2015

El Taller d’Ocupació està constituït per tres especialitats formatives: Jardineria amb 14 alumnes, Atenció Socio-Sanitària a Persones dependents en Institucions socials i Atenció Socio-Sanitària a Persones dependents a Domicili amb 8 alumnes cada especialitat.


diumenge, 21 de juny del 2015

MEMÒRIA PRÀCTIQUES GATA DE GORGOS

MEMÒRIA PRÀCTIQUES GATA

Dins del programa de col·laboració entre el TALLER D’OCUPACIÓ MARINA ALTA IV del CREAMA i el M. I. Ajuntament de Gata, s’han dut a terme una sèrie de pràctiques en els parcs i jardins municipals.

Un grup de 7 alumnes ha estat fent pràctiques de Manteniment i Conservació al parc Projecte Aigua, a la Piscina municipal i a altres zones verdes i jardins municipals.

Els treballs realitzats per els alumnes han segut:

-       Parc Projecte Aigua. S’han retallat Arbusts, Margallons i Aromàtiques. S’han desbrossat les zones de terra, entre els arbusts, s’han rastellat i netejat, S’ha remodelat el reg, sectoritzant-lo, per tal de millorar la seua eficiència.  Les zones pera vianants s’han netejat, la brossa entre llambordes s’ha retallat amb desbrossadora i manualment i s’han bufat. Finalment s’ha aplicat herbicida.

-    En la zona de la Piscina municipal s’han replantat els talussos de l’entrada amb plantes mediterrànies i en la gespa s’ha replantat una zona de prova amb Gramó (Stenotaphrum).

-          També s’ha actuat en altres zones del Riu, netejant, desbrossant i bufant fulles i brossa.

-          S’ha col·laborat en el manteniment reg i neteja de altres zones verdes municipals.