BLOG DEL TALLER D'OCUPACIÓ MARINA ALTA IV

Benvinguts al Blog del T. O. Marina Alta IV 2014/2015

El Taller d’Ocupació està constituït per tres especialitats formatives: Jardineria amb 14 alumnes, Atenció Socio-Sanitària a Persones dependents en Institucions socials i Atenció Socio-Sanitària a Persones dependents a Domicili amb 8 alumnes cada especialitat.


dimecres, 10 de juny del 2015

MEMÒRIA PRÀCTIQUES TEULADA/MORAIRA

PRÀCTIQUES REALITZADES EN COL·LABORACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE TEULADA/MORAIRA.

Dins del programa de col·laboració entre el TALLER D’OCUPACIÓ MARINA ALTA IV del CREAMA i el M. I. Ajuntament de Teulada/Moraira, s’han dut a termini una sèrie de pràctiques en diverses zones verdes municipals.

Un grup de 7 alumnes ha estat fent pràctiques de Manteniment de Parcs i Jardins i instal·lacions municipals, dins de les tasques habituals que realitzen les Brigades municipals.

-          S’han desbrossat les zones verdes de Moraira del carrer Mar Negre, Carrer Oviedo, Barranquet del Portet, Parc Comercial Carretera Teulada Moraira Parc Recreatiu Carrer Xixona, triturant les herbes amb desbrossadora mecànica, podant arbusts y branques baixes dels arbres, retirant les deixalles i escombraries a abocador, despedregant-ho, anivellant-ho i refinant el terreny.

-          S’han col.laborat amb la brigada de palmeres. S’ha regulat el tràfic i el estacionament de vehicles i s’han retirat les palmes i demes restes de poda del nucli urbà de Moraira junt al personal dels serveis municipals. Estes restes s’han carregar en contenidors que s’han dut al abocador.

-          S’han fet tractaments d’herbicida en el casc urbà de Teulada i en totes les zones verdes adjacents. Alumnes del curs han estat tractant amb herbicida les rotondes de entrada a la població, les vies del trenet, la estació, el polígon industrial, les voreres de les carreteres de entrada, la zona del escorxador, el camp de futbol i el cementeri, les rodalies del Auditori i altres zones verdes.
-          Dins de les tasques de preparació de la temporada de bany a la Piscina municipal s’han pintat voreres, baranes, escales i murs.

-          S’ha desmuntat el parc infantil de la Plaça de la Constitució per tal de renovar les instal·lacions. S’han retirat els mobles i jocs de fusta amb moto serra i el sostre de cautxú s`ha trossejat i s’ha retirat.

-          S’ha retallat la Bardissa central de Baladre de la avinguda del mediterrani. S’han arreplegat les restes de la poda i s’han carregat en saques per portar-les a abocador.

-           S’han plantat arbusts mediterranis en la zona verda de la entrada a la carretera de Benimarco. eEl Taller d’ocupació ha comprat planta i la hem plantada en les marres que hi ha en el parc que voreja la entrada a la carretera.


-         






Teulada a 10 de juny de 2015